INTRODUCTIE QUALITY WORKFLOW® TEAM
Het Quality Workflow® Team bestaat uit Daniël Zwiers en José Meesters Zwiers, broer en zus.
Zorg voor optimale kwaliteit in food is ons met de paplepel ingegoten.
We houden van het product, het proces en de mensen eromheen. Onze missie is niet voor niks, om in elke organisatie waar we komen, elke medewerker zich verantwoordelijk te laten voelen en in beweging te krijgen ten aanzien van kwaliteit en voedselveiligheid.
We verplaatsen ons bij de ontwikkeling en toepassing van onze verbetermethoden dan ook graag in die medewerker. Daar wordt immers de verandering in gedrag en mindset van verwacht.
Daniël Zwiers
José Meesters-Zwiers
F.A.Q. OVER ONS
Het betrekken en coachen van medewerkers is van cruciaal belang bij het verbeteren van de voedselveiligheidscultuur binnen een bedrijf. Als coach en trainer vindt Daniël bewustwording creëren bij de medewerkers een van de leukste dingen om te doen. Klanten omschrijven hem als: ‘vastberaden’, ‘zeer resultaatgericht’ en ‘altijd vernieuwend willen zijn’.
Het is de rol van Daniël om een Quality Workflow® programma geheel op maat van de organisatie te maken.
Met veel kennis en ervaring over transformeren van medewerkers (uit diverse culturen) zorgt José als coach en trainer ervoor dat teams in beweging komen ten aanzien van kwaliteit en voedselveiligheid.
Klanten omschrijven haar als: ‘zij krijgt mensen op één lijn’, ‘bruggenbouwer’ en ‘hands on character with the drive to get it done’. De rol van José is om het Quality Workflow® programma te implementeren binnen organisaties. Daarbij laat ze iedereen zien wat hun kwaliteiten zijn. José stimuleert organisaties vervolgens tot de optimale inzet van deze kwaliteiten.
Optimaliseren van product en proces en de medewerkers er omheen.
Betrekken en coachen van medewerkers.
In de huid van de uitvoerenden kruipen.
Organisaties in beweging krijgen.
Ervaring in: Vlees, kip, vleeswaren, vis, vega, snack.
Trainingen: op gebied van kwaliteit en voedselveiligheidscultuur.
Transformeren van medewerkers met oog voor product en proces.
Mensen in hun kracht zetten.
Verbinden van mensen.
Luisteren naar signalen en deze meenemen in de oplossing.
Kennis van processen en workflows.
Ervaring in: Vlees, vis, kaas, bakkerij, gedestilleerd.
Trainingen: op gebied van kwaliteit en voedselveiligheidscultuur.
De klantenkring bestaat uit bedrijven zoals Blokland Coldstores, Stef, Compaxo, Van Rooi Meat, Coldservice, Districenter Cuijk, Coenen Boxmeer, Persoon Vleeswarenfabriek, Proviande Beef & Veal, Gebroeders Stroomberg, Nolet Distillery, Pali Group
Eerdere werkervaringen hadden José en Daniël bij Vion Food, ProMessa, Interchicken, Sanders Vleeswaren, Slachthuis Nijmegen, Worstmakersgilde, Hilckmann Meat, TerBeke, Lenger Seafoods, Ceva logistics, Nolet Distillery, Zijerveld cheese unlimited, Low and Bonar, Dawn Food Products, Philips, Keller keukens.
Medewerkers in beweging krijgen ten aanzien van kwaliteit en voedselveiligheid is een specifieke vaardigheid die niet elke kwaliteitsmanager beheerst, of waarvoor niet op elke kwaliteitsafdeling voldoende tijd is.
In zulke gevallen kun je deze werkzaamheden dan vertrouwd in handen geven van de Quality Workflow trainers. Een bijkomend voordeel is dat Daniël en José er als buitenstaander objectief en met een frisse blik tegenaan kijken.
Op grond van hun praktijkervaringen weten Daniël en José bovendien wat wel en wat juist niet werkt. Zij zetten bij de uitvoering effectieve tools in waarmee medewerkers en organisaties gegarandeerd in beweging komen.
De onderstaande animatie geeft het volledige Quality Workflow® project weer.
https://www.qualityworkflow.nl/quality-workflow-video/
Quality Workflow® bestaat uit een continue verbetercyclus. Het programma is gericht op het verbeteren van mindset en gedrag ten aanzien van kwaliteit en voedselveiligheid in, om en door organisaties heen.
Inventarisatie, training en vervolgens uitvoering van de cyclus vormen de rode draad. We zorgen vanzelfsprekend voor een goede begeleiding bij het implementeren van het programma.
De onderdelen die zijn opgenomen in het programma vind je hier.
https://www.qualityworkflow.nl/mogelijkheden/
De Quality Workflow® app is een unieke tool die toegevoegd kan worden aan het programma. Het is een communicatie platform boordevol tips, video’s en training, waarin medewerkers ook nog eens actief in de gelegenheid worden gesteld om feedback te geven. Ook prestaties op het gebied van voedselveiligheid uit de Quality Workflow® competitie worden in de app gepresenteerd.
Naast het volledige programma, is er de mogelijkheid om delen uit het programma afzonderlijk af te nemen. We noemen dit de losse bouwstenen. Op onze bouwstenen pagina kun je zien om welke producten het gaat, ook vindt je hier meer informatie. Het is altijd mogelijk om meer informatie te ontvangen of een oriënterend gesprek aan te vragen. Wij geven je graag een presentatie over onze mogelijkheden, en dat onder het genot van een lekker kopje koffie.
Zowel een oriënterend gesprek als het doen van een offerte is vrijblijvend, er zijn nooit kosten aan verbonden.
Dat is mogelijk, op interim-basis. Variërend van enkele dagen per week tot fulltime gedurende een afgesproken periode, afhankelijk van hoe de portefeuille van Quality Workflow® er op moment van aanvraag uitziet. Soort contract, tarieven en verdere voorwaarden zijn in overleg.
Jazeker, Quality Workflow beschikt over een groot netwerk van partners, waardoor steeds specifieke expertise kan worden ingeschakeld, wanneer de situatie daar om vraagt.
Hierdoor kunnen grote en kleine projecten op een flexibele wijze worden uitgevoerd.
Daniël is in 2018 gestart met Fresh Quality Support. Zoals de naam al zegt levert Fresh Quality Support kwaliteitsondersteuning aan vers-bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Op de website van Fresh Quality Support vind je hier meer informatie over.
Alle producten en diensten rondom het onderwerp voedselveiligheidscultuur vallen onder Quality Workflow®.
We begeven ons graag op bekend terrein. De sectoren waar we veel ervaring in op hebben gedaan, vlees, vis, vega, snack, zuivel, dranken, bakkerij en koel- en vries logistiek passen daarom het best bij ons. Er is dan direct herkenning van beide kanten, als we aan de slag gaan. En als je elkaar snel begrijpt, dan kun je ook direct op een fijne manier slagvaardig te werk gaan. Maar, we zijn ook niet bang om iets nieuws uit te proberen. We gaan in de toekomst ook graag de uitdaging in andere vers sectoren aan.
Informeer bij ons naar de toepassing van bouwstenen in licensie, of schakel onze expertise m.b.t. voedselveiligheidscultuur in naast je eigen programma.
Voor het volledige programma maken wij een maatwerk offerte, de prijs is afhankelijk van frequentie, groepsgrootte en persoonlijke wensen. Voor de individuele bouwstenen staan op onze bouwstenen pagina prijzen vermeld.
https://www.qualityworkflow.nl/bouwstenen/